OPIS STANOWISKA:
- Organizacja pracy personelu restauracji / browaru podczas codziennej obsługi oraz koordynacja pracy outsourcingu podczas eventów, bankietów i koncertów w celu zapewnienia ciągłości i efektywności obsługi,
- Motywowanie zespołu.
- Dbałość o najwyższy poziom świadczonych usług,
- Dbałość o utrzymanie kosztów na założonym poziomie,
- Współpraca w zakresie działań promocyjnych i sprzedażowych mających na celu dbałość o realizację założeń budżetowych,
- Negocjowanie z potencjalnymi kontrahentami warunków realizacji imprez okolicznościowych.
NASZE OCZEKIWANIA:
- Doświadczenie w zarządzaniu gastronomią,
- Bardzo dobra organizacja pracy własnej i umiejętność zarządzania zespołem,
- Umiejętność szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany,
- Umiejętności sprzedażowe i negocjacyjne,
- Wysoka kultura osobista,
- Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym,
- Znajomości systemu HACCP oraz prowadzenie niezbędnej dokumentacji w wymaganych obszarach kontroli, przestrzeganie zasad BHP.
OFERUJEMY:
- Pełną wyzwań pracę w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Przyjazną i otwartą atmosferę pracy,
- Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji.
Operator hotelu, Hossa.biz jako Spółka należąca do Grupy Kapitałowej Hossa, zarządzająca
i administrująca nieruchomościami biurowymi, hotelowymi i usługowymi, w tym prowadząca
kompleksową obsługę, wynajem i sprzedaż nieruchomości komercyjnych, zaprasza do składania CV poprzez przycisk aplikowania, znajdujący się na dole ogłoszenia.
Zapewniamy kandydatom całkowitą dyskrecję.
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami.
Oferta pracy w zewnętrznym serwisie >
< Wróć do Kariera