OPIS STANOWISKA:
Prowadzenie i koordynowanie zmian w restauracji oraz części bankietowej,
Szkolenie pracowników, tworzenie grafików,
Koordynowanie pracy zespołu w restauracji,
Przestrzeganie standardów hotelowych i jakościowych.
NASZE OCZEKIWANIA:
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi
znajomość języka polskiego i angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
motywowanie zespołu i dążenie do osiągnięcia wspólnego celu
dobra organizacja pracy własnej i zespołu
umiejętność rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji
dyspozycyjność i otwartość na pracę zmianową
OFERUJEMY:
możliwość rozwoju
rabaty na usługi hotelowe grupy Radisson na całym świecie
zdobycie doświadczenia w organizacji Radisson Hotel Group będącej liderem na rynku hospitality
pracę w zgranym zespole
atrakcyjne wynagrodzenie
szkolenia sieciowe Radisson Hotel Group
kartę Multisport, ubezpieczenie na życie
Oferta pracy w zewnętrznym serwisie >
< Wróć do Kariera