DO NASZEGO ZESPOŁU POSZUKUJEMY OSOBY NA STANOWISKO:

Kierownik Zmiany Gastronomii

Oferta ważna do:
12/04/2024
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę, Kontrakt B2B, zlecenie
Etat:
Pełny etat
Miejsce pracy :
Bitwy pod Płowcami 54, 81-731 Sopot, Polska

OPIS STANOWISKA:

Prowadzenie i koordynowanie zmian w restauracji oraz części bankietowej,

Szkolenie pracowników, tworzenie grafików,

Koordynowanie pracy zespołu w restauracji,

Przestrzeganie standardów hotelowych i jakościowych.

NASZE OCZEKIWANIA:

doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku

umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi

znajomość języka polskiego i angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację

motywowanie zespołu i dążenie do osiągnięcia wspólnego celu

dobra organizacja pracy własnej i zespołu

umiejętność rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji

dyspozycyjność i otwartość na pracę zmianową

OFERUJEMY:

możliwość rozwoju

rabaty na usługi hotelowe grupy Radisson na całym świecie

zdobycie doświadczenia w organizacji Radisson Hotel Group będącej liderem na rynku hospitality

pracę w zgranym zespole

atrakcyjne wynagrodzenie

szkolenia sieciowe Radisson Hotel Group

kartę Multisport, ubezpieczenie na życie


Oferta pracy w zewnętrznym serwisie >


< Wróć do Kariera